cleaolofssons.blogg.se

18 Juli

Publicerad 2012-07-18 22:25:18 i Vardag och kompisar,

 
                                 Bilden är från min instagram. Följ mig där, cleaolofsson!
 
Kom precis hem, har varit ute o sprungit och idag sprang jag lite längre än vad jag har gjort dom senaste dagarna så jag är helt sluuuut.. Aja idag har jag varit hos nattis, trevligt trevligt!
Nä men det var kul! Vi åt pannkakor, va nere vid klipporna o åt glass (nu låter det som att vi har ätit hela dan..) men vi satt också o glodde på massa gamla klipp på william spetz!
Alltid lika roligt ^^ Sen på kvällen gick jag o diana ner till vattnet och satt bara o snacka, mysigt! Men nu ska jag dra o dusha, hejdåå!
 

En regnig sommardag

Publicerad 2012-07-17 18:34:18 i Vardag och kompisar,

Ja, jag vet inte men är det bara jag som tycker att nästan alla dagar den här sommaren har varit antingen regniga eller kalla? Men jaja, roligt kan man ju ha ändå! Idag har det regnat nåt enormt mycket, åskat o blixtrat har det också gjort. Skulle ut o springa med Alva men sen kunde hon inte så nu vet jag inte vad jag ska göra den här kvällen.. Kanske springer själv, får se.
Bilden är nån vecka gammal från Kreta, där det faktiskt var SOL!

Nåt random bara

Publicerad 2012-07-13 23:49:00 i Vardag och kompisar,

Idag har bara varit en allmänt tråkig dag. Gick upp vid två och åt lunch o sen följde jag med pappa och handlade lite. Resten av dagen/kvällen har spenderats vid skype med några rooliga människor! Imorrn blire att åka till Ikea och köpa en ny spegel sen sticka till grönan med några och kolla på Far East Movement som kommer dit, skojz! Ska upp tidigt imorrn så ska sova nu, gonatt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela